Vegetarische wraps met spinazie

Afbeelding

Vanavond hebben we deze vegetarische wraps gegeten, met spinazievulling.
Met een frisse sla uit eigen tuin een lekkere gezonde en vullende maaltijd.

Wat heb je nodig voor ongeveer 4 personen:

  • IMG_54288 (volkoren) tortilla wraps
  • 1 teentje knoflook
  • 1 theelepel kokosolie
  • 450 gram (biologische) diepvriesspinazie
  • een handje zongedroogde tomaatjes
  • 250 gram kastanjechampignons in plakjes
  • 1 zakje geraspte kaas
  • een handje pijnboompitjes

Verwarm de oven voor op 200 graden. Ontdooi de spinazie en laat uitlekken in een zeef.
Snij de knoflook klein en bak kort in wat kokosolie. Voeg de spinazie toe en bak een paar minuutjes mee.
Doe dan de champignons en tomaatjes erbij en bak nog even kort mee. Strooi er wat peper en zout naar smaak overheen.
Leg een tortilla neer en strooi hier een klein beetje geraspte kaas over. Doe dan een flinke eetlepel van het spinaziemengsel op de tortilla, strooi hier nog wat kaas overheen en vouw hem dicht. Doe de wrap op een bakplaat.
Doe hetzelfde met de overige wraps en leg ze naast elkaar op de plaat. Strooi er de pijnboompitjes over.
Bak de wraps 10-15 minuten in de oven totdat de kaas gesmolten is.

Serveer met een salade.

IMG_5429

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s